Jan van Hooijdonk op het terras van Nescio in Arnhem een paar jaar geleden. ,,We roepen al onze leden op om dinsdag het terras te openen. Wij huldigen het devies: winkels beperkt open, dan ook de horeca beperkt open, dus de terrassen. Keurig volgens de regels tegen verspreiding van corona.”
Volledig scherm
PREMIUM
Jan van Hooijdonk op het terras van Nescio in Arnhem een paar jaar geleden. ,,We roepen al onze leden op om dinsdag het terras te openen. Wij huldigen het devies: winkels beperkt open, dan ook de horeca beperkt open, dus de terrassen. Keurig volgens de regels tegen verspreiding van corona.” © Erik van 't Hullenaar

Horeca Arnhem en Renkum gooit dinsdag terrassen open uit protest tegen coronaregels

ARNHEM - Mensen kunnen dinsdag 2 maart weer het terras op in Arnhem en Renkum. Dat verwacht voorzitter Jan van Hooijdonk van afdeling Arnhem en Renkum van Koninklijke Horeca Nederland. ,,Wij hebben al onze leden opgeroepen om mee te doen met de landelijke actiedag. Het kabinet heeft nu een eerste stap gezet om de winkels te heropenen voor beperkt bezoek. Wij huldigen het devies: winkels open, dan ook de horeca open.” 

7 reacties

 • Ger Pett

  7 maanden geleden
  Ja mag van mij gewoon helemaal open,buitenlucht moet toch geen probleem zijn,we kunnen ook met miljoenen het stembureau in,[binnen] en met honderden de supermarkt in,en als test[grootste farce ] met een paar duizend naar het festival,om te testen?? gekker dan dat is nog niet vertoond, toen vorig jaar een test gehouden zou worden,in de kuip ,mocht het niet, maar om te stemmen, geen probleem, voor deze regering ja dat zou maar eens niet doorgaan, dan is Rutte werkloos.
 • Ik Ben het

  8 maanden geleden
  Als ze dinsdag losgaan, ga ik er zitten!
 • Pjotter

  8 maanden geleden
  Helaas gaat de heer van Hooijdonk hier niet over, hoe zuur het ook is voor de horeca. Als "voorman" je burgerlijke ongehoorzaamheid tonen en zelfs oproepen tot is absoluut uit den boze. In zo'n voorbeeldfunctie zou hij beter moeten weten
 • Mattie Veld

  8 maanden geleden
  Iedereen wil alles wel weer, maar als het verstand niet meer werkt heb je een probleem.
 • Ans Brouwer

  8 maanden geleden
  Genoeg is genoeg nu open het mooie weer komt eraan

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.