Restaurant De Bourgondiër in Beek ging onlangs failliet.
Volledig scherm
PREMIUM
Restaurant De Bourgondiër in Beek ging onlangs failliet. © Google Streetview

Horeca vreest dramatische herfst: Welke bedrijven gaan De Bourgondiër en Pinoccio Nijmegen achterna?”

NIJMEGEN/ ARNHEM - De horeca vreest, na een goede zomer, een dramatisch najaar met veel faillissementen. De coronacrisis wordt voor veel zaken de doodsteek. 

59 reacties

 • Kleinnagelbrink

  8 maanden geleden
  Niet dus, heel de wereld draagt die dingen Alleen hier niet, is dat niet dwaas dan? Zijn wij slimmer dan de rest?  in Duitsland, Belgie ect mag je met vrienden/familie  aan een tafel eten Hier wel samen in de auto, niet eten Hoe maf is dat?  En wil je die dingen niet op als gast? blijf je lekker weg en eet je thuis Is alleen maar als je loopt, niet aan tafel dus wat maakt het uit Is enkel erg voor het personeel in horeca en winkels
 • Ronald

  8 maanden geleden
  Politicus en het koningshuis staan boven alles.
 • Willem Tienen

  8 maanden geleden
  Een gemeenteambtenaar een essentieel beroep?? Volgens mij zijn we beter af zonder. Je wordt betaald van ons geld en we krijgen er niks voor terug.
 • Ronald

  8 maanden geleden
  Van een Duvel geniet je. Jij bent in de war met Nederlands bier. Dat smaakt net naar water en zo drinken mensen het ook als water.
 • Bert

  8 maanden geleden
  Tuurlijk joh, geef maar weer af op die ambtenaren, lekker makkelijk en goedkoop. Wees blij dat wij een overheid hebben die de ondernemers en zzpers in deze moeilijke tijd helpt. 
 1. 
Burgemeester Marcouch legt eerste krans bij Dodenherdenking zonder publiek: ‘Aan vrijheid moeten we met zijn allen werken’
  PREMIUM
  Video
  3

  Burge­mees­ter Marcouch legt eerste krans bij Dodenher­den­king zonder publiek: ‘Aan vrijheid moeten we met zijn allen werken’

  ARNHEM - ‘Aan vrijheid moeten we met zijn allen werken', zegt burgemeester Ahmed Marcouch in een bijzondere film die de gemeente heeft uitgebracht ter gelegenheid van Dodenherdenking tijdens een gesprek met drie Arnhemse jongeren. Marcouch legde dinsdagmorgen de eerste krans bij het monument ‘Mens tegen Macht’ in het centrum van de stad, samen met vicevoorzitter van de gemeenteraad Karin Kalthoff.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. A15 afgesloten vanwege vrachtwagen die langs vangrail schuurt
  Play

  A15 afgesloten vanwege vrachtwa­gen die langs vangrail schuurt

 2. Zo ziet Bevrijdingsdag 2021 eruit
  Play

  Zo ziet Bevrij­dings­dag 2021 eruit

Arnhem e.o.