Robert van Silfhout van restaurant Schoonoord in Oosterbeek heeft zijn terras al staan. Zolang dat nog niet open mag, heeft hij een ijsverkooppunt ingericht, zodat met dit zonnetje nog wat valt te verkopen en te eten.
Volledig scherm
PREMIUM
Robert van Silfhout van restaurant Schoonoord in Oosterbeek heeft zijn terras al staan. Zolang dat nog niet open mag, heeft hij een ijsverkooppunt ingericht, zodat met dit zonnetje nog wat valt te verkopen en te eten. © Gerard Burgers

Horecaondernemers bereiden zich voor op heropening terrassen: ‘Ik wil vol gas geven’

ARNHEM - Waar de ene horecaondernemer het meubilair nog even binnenhoudt, heeft de andere zijn terras al ingericht. ,,Op het moment dat het mag, gaan we meteen open”, zegt Tijs Bergervoet.

1 reactie

  • A Gerritsen

    4 maanden geleden
    Mij zullen ze niet zien. Na al het geklaag, gezeur en gejammer van de horeca ben ik er helemaal klaar mee.Ik mijd ze.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.