Marco Borsato heft het glas bij de onthulling van de speciale gevelsteen voor 25 uitverkochte shows in GelreDome, in 2011. Het ereteken wordt mogelijk verwijderd nu de zanger wordt beschuldigd van grensoverschrijdend seksueel gedrag.
Volledig scherm
PREMIUM
Marco Borsato heft het glas bij de onthulling van de speciale gevelsteen voor 25 uitverkochte shows in GelreDome, in 2011. Het ereteken wordt mogelijk verwijderd nu de zanger wordt beschuldigd van grensoverschrijdend seksueel gedrag. © Hans Broekhuizen/De Gelderlander

‘Huisartiest’ Marco Borsato dreigt eerbetoon in GelreDome kwijt te raken door The Voice-schandaal

ARNHEM - Marco Borsato dreigt zijn eretekens bij GelreDome kwijt te raken. De directie van het Arnhemse stadion heeft ‘de sterke neiging’ de gevelsteen en eretegel voor de zanger weg te halen, nu hij in opspraak is geraakt vanwege vermeend grensoverschrijdend seksueel gedrag ten opzichte van deelnemers van talentenshow The Voice Kids.  

24 reacties

 • Ria Tricht

  5 maanden geleden
  Gewoon wachten op het oordeel van de rechter. Dit is een heksenjacht. Ook in de sociale media.
 • Marleen Verstraeten

  5 maanden geleden
  Je hoeft niet te wachten op het oordeel van een rechter om aan te geven dat het niet okay is om zo met mensen om te gaan en dat je niet de carriére van een misbruiker verder wilt steunen. Alle mannen die nu zemelen over 'schuld of onschuld hebben niet geluisterd naar de slachtoffers, en dat is helaas niks nieuws. Gelukkig is de jongere generatie niet meer zo verknocht aan misbruik. Met dank aan alle groeperingen die opstaan voor hun mensenrechten. Strijders!
 • Albert van der Broek

  5 maanden geleden
  Gewoon even wachten op het oordeel van de rechter. Hoe moeilijk kan het zijn.
 • Marjorie Wissen

  5 maanden geleden
  Dus hij is al veroordeeld? Lijkt me op zijn plaats te wachten tot er gedegen onderzoek is gedaan er een gerechtelijke uitspraak is.
 • G.J Mek

  5 maanden geleden
  doe de plaat gevel maar weg ,en plaats maar een plaatgevel van de Golden Earring dat hebben hun wel verdiend met 60 jaar optreden ze zijn in het verleden heel veel in Arnhem geweest.die moet geplaats worden ter ere voor zieke George Kooymans en Barry Hay Rinus Gerritsen en Cesar Zuiderwijk .dus mensen van Gelre Dome denk er maar over na.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.