Volledig scherm
De Huisartsenpost Arnhem Noord, de Dienstapotheek Arnhem en de Spoedeisende Hulp van Rijnstate krijgen begin 2019 een gezamenlijke ingang. © Ontwerp en visualisatie a/d Amstel architecten

Huisartsenpost weg uit Velp; patiënten naar Arnhem of Zevenaar

ARNHEM - De Huisartsenpost Arnhem-Noord opent op 21 januari de deuren van het nieuwe onderkomen bij de Spoedeisende Hulp (SEH) van ziekenhuis Rijnstate in Arnhem. Vanaf die dag is de huisartsenpost bij Ziekenhuis Velp gesloten. 

Ook Dienstapotheek Arnhem verhuist naar dezelfde locatie. Aan de achterzijde van Rijnstate komt één ingang voor de huisartsenpost, SEH en apotheek. Eén van de voordelen is volgens Rijnstate dat patiënten niet langer op de duurdere spoedeisende hulp terechtkomt als de zorg ook door huisartsen kan worden geleverd. De huisartsenposten in Zevenaar en Arnhem-Zuid blijven open. 

De Huisartspost Arnhem-Noord is vanaf 21 januari geopend tijdens de avond- en nachtelijke uren (17.00-8.00) en tijdens weekeinden en feestdagen 24 uur per etmaal. De Dienstapotheek is geopend vanaf 18.00 uur en tijdens weekeinden en feestdagen de hele dag. De SEH is en blijft 24 uur per dag gedurende zeven dagen per week geopend. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.