Volledig scherm
PREMIUM
‘Megabellenblazen’ tijdens een eerdere editie van het Immerloo Park Festival. © ROLF HENSEL

Immerloo Park Festival in Arnhem moet een jaar overslaan

VideoARNHEM - Geen geld, geen bestuur, te weinig vrijwilligers. Dat zijn kort samengevat de drie redenen waarom het Immerloo Park Festival in Arnhem-Zuid dit jaar niet doorgaat. ,,We slaan een jaartje over'', zegt Dominique Struik, het enig overgebleven bestuurslid.

Quote

Als het aan ons ligt, wordt de editie
van 2019 weer een daverend succes

Dominique Struik

De voorzitter en de penningmeester legden hun taken om persoonlijke redenen neer. Het festival is daarom in Arnhem-Zuid naarstig op zoek naar nieuwe bestuursleden. En naar mensen die de handen uit de mouwen willen steken voor de organisatie en de productie van het festival, zegt Struik.

Los van de personele problemen ontbreekt het geld om, zoals gepland was, van 22 tot en met 24 juni een festival neer te zetten in Park Immerloo. ,,Het was te kort dag. We hebben de deadlines gemist", bekent Struik. Zij constateert, net als Park Open al eerder deed, dat het voor kleinere festivals steeds moeilijker wordt om subsidie te krijgen van de gemeente Arnhem.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.