‘Vrienden voor het Leven, voor mensen met een verstandelijke beperking, kwam zondag bijeen in Arnhem.
Volledig scherm
PREMIUM
‘Vrienden voor het Leven, voor mensen met een verstandelijke beperking, kwam zondag bijeen in Arnhem. © Gerard Burgers

In Arnhem op zoek naar de liefde van je leven

ARNHEM - ,,Meer mannen dan vrouwen, daar baal ik van’’, zegt Marc te Lintelo (46) uit Haaksbergen. Hij is zondag met zo’n twintig andere leden van de datingsite Vrienden voor het Leven, voor mensen met een verstandelijke beperking, naar de ontmoetingsdag in Arnhem gekomen. Vanuit Smaak Lokaal aan het Brouwersplein wandelt de groep door de binnenstad, in de hoop vandaag zijn of haar liefde van het leven te ontmoeten.

Maar of dat ook lukt? De mannen zijn veruit in de meerderheid en van de vrouwen die er zijn, is er één al onder de pannen: Angelique Kuilman (52). ,,Ik was in 2013 het zesde lid van Vrienden voor het Leven en de eerste vrouw.’’ Via een andere vriendschapssite kwam de Noord-Hollandse in contact met een man uit Limburg, die vroeg of ze een keer kwam bowlen. Nu zijn ze getrouwd en wonen ze in Limburg. Kuilman kent Ria van der Laan (69) en Gerrit Dokter (69) al jaren via Vrienden voor het Leven en ze hebben ook privé contact. ,,Maar zij hebben nog geen relatie.’’

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.