Marcel van Roosmalen en Theo Janssen (rechts), in de Molenstraat, net achter de Korenmarkt.
Volledig scherm
PREMIUM
Marcel van Roosmalen en Theo Janssen (rechts), in de Molenstraat, net achter de Korenmarkt. © Raphael Drent

In dit interview hadden Theo Janssen en Marcel van Roosmalen bepaald geen zin: ‘Daar moet ik eerlijk in zijn’

VideoARNHEM - Na een paar biertjes op een feestje spraken ze af: we gaan een boek maken. Een dag later hadden Theo Janssen en Marcel van Roosmalen er al spijt van. Maar dinsdagavond 5 februari is de presentatie van ‘Op pad met de dikke prins’. In een uitverkocht Luxor Live.

Quote

Als hij een waardeloze voetballer was geweest dan had ik hier niet gezeten

Marcel van Roosmalen

Een interview met Theo Janssen en Marcel van Roosmalen over hun boek ‘Op pad met de dikke prins’? Sluit maar aan in de rij. Media tuimelen over elkaar heen voor een gesprek. De wereld draait door, RTL Boulevard, Veronica Inside, ze willen het duo allemaal aan tafel. Om over de kranten maar te zwijgen.

De Gelderlander vroeg al maanden geleden om een dubbelgesprek. Van Roosmalen had er ‘niet echt’ zin in, wilde uiteindelijk wel praten, maar vertelde niets. Theo Janssen voelde er helemaal niks voor, staat te lezen in Op pad met de dikke prins: ,,Echt niet. De Gelderlander, die kunnen helemaal niks. Altijd gezeik.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.