In dit simulatiespel waan je jezelf in het Arnhem van de Tweede Wereldoorlog

videoARNHEM - Levensecht zijn de beelden natuurlijk niet. Maar wie een beetje fantasie gebruikt, waant zich bij online simulatiespel Post Scriptum - The Bloody Seventh in het Arnhem van de Tweede Wereldoorlog. Sinds kort is het bij de game mogelijk de Slag om Arnhem na te spelen. Acht maanden aan intensieve voorbereidingen gingen daar aan vooraf.

9 reacties

 • Ton

  2 jaar geleden
  Waar slaat dit op? dit atikel gaat ergens anders over
 • Fred Schuit

  2 jaar geleden
  Had ik al gezegd dat ik dit spel walgelijk vind? Het filmpje toont continu dood en verderf. Welliswaar tegen een fantastische achtergond, maar in de wetenschap dat de werkelijkheid waarschijnlijk niet veel beter geweest zal zijn vind ik het voornamelijk erg respectloos om deze slag met een shootergame na te doen.
 • Honorguy

  2 jaar geleden
  Hey redactie. Volgens de ontwikkelaars zijn er lang niet 200.000 kopieën verkocht. Dus waar deze cijfers vandaan komen..
 • FCOArnhem

  2 jaar geleden
  Prachtig ook voor de pc? 
 • Stuurman07

  2 jaar geleden
  Het probleem met A bridge too far was juist dat het voor veel niet ingevoerde kijkers te ingewikkeld was omdat getracht is de werkelijkheid zo dicht mogelijk te volgen. Dat dat munitiehuisje op de brug niet helemaal correct was, is geen nieuws. Dat werd bij de opnames zelf ook al aangegeven en ook dat de brug vervolgens geheel in brand stond was een filmische overdrijving. Overigens heb ik begrepen dat het bestaan van een zekere Jan Brouwer ook een mythe is.
 1. Digitaal kennismaken met je nieuwe school op de open dag: van virtuele rondleiding tot televisie-uitzending á la Boulevard
  PREMIUM

  Digitaal kennisma­ken met je nieuwe school op de open dag: van virtuele rondlei­ding tot televisie-uitzending á la Boulevard

  ARNHEM / ELST - Een virtuele rondleiding door de school, online wiskundeles en zelfs een live talkshow. Ondanks een gedwongen sluiting halen middelbare scholen uit de regio Arnhem en Betuwe ook dit jaar alles uit de kast om de brugklassers van morgen met voor zich te winnen. De open dag kunnen leerlingen en hun ouders de komende weken vanachter de laptop bijwonen. Zaterdag opende de eerste scholen hun digitale deuren.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Dumoulin last een break in: 'werd langzaam ongelukkig'
  Play

  Dumoulin last een break in: 'werd langzaam ongelukkig'

 2. Twee geparkeerde auto's gaan in vlammen op in Tiel
  Play

  Twee geparkeer­de auto's gaan in vlammen op in Tiel

Arnhem e.o.