De chefs Frank Bregman (rechts) en Niven Kunz bij de zelfkweektuin, die vanaf het stationsplein te zien is.
Volledig scherm
De chefs Frank Bregman (rechts) en Niven Kunz bij de zelfkweektuin, die vanaf het stationsplein te zien is. © Gerard Burgers

In het restaurant van Haarhuis draaien ze het om: de groente staat centraal en niet het vlees

ARNHEM - Producten die je van moeder thuis kent, maar dan culinair opgetild, moeten voortaan meer bezoekers uit stad en streek trekken naar het restaurant van Hotel Haarhuis in Arnhem. 

9 reacties

  • Martin Reekers

    2 maanden geleden
    Ik vind het een prachtig bord, jammer van die vlekjes. Doe mij maar gado gado met saté gambing en kecap komo saus. Atjar en kroepoek oedang erbij en je ziet mij niet meer.
  • Rene Frentz

    1 jaar geleden
    Wordt de keus weer makkelijker .... aantal restaurants-1
  • bart verplak

    1 jaar geleden
    Mag ik een vergrootglas?
  • Mart Hiddink

    1 jaar geleden
    Zo is de winst optimaal!!
  • Johan Wolters

    1 jaar geleden
    Karel Koning, ik vind het een beetje triest dat u ervan uitgaat dat kinderen blijkbaar alleen hamburgers en saté willen. Het is maar net wat ze vanaf hun geboorte gewend zijn en aangeleerd is. Deze keuze is meestal ontstaan omdat het "makkelijk" is en je het zonder bestek je mond in schuift. Ik ben zelf een oma en mijn kleinkinderen eten van jongs af aan ook lekker Franse kaas, olijven, pittige gerechten en vooral alle (!) soorten groenten. Daarom nooit gezeur over aparte kindermenu's.

In samenwerking met indebuurt Arnhem