Mischa Smaak van Smaak D'Italia beperkt zich momenteel in winkelcentrum Presikhaaf gedwongen tot alleen de verkoop van ijs.
Volledig scherm
PREMIUM
Mischa Smaak van Smaak D'Italia beperkt zich momenteel in winkelcentrum Presikhaaf gedwongen tot alleen de verkoop van ijs. © DG

In winkelcentrum Presikhaaf wordt nog volop geshopt

ARNHEM - Een dooie boel? Niet in WC Presikhaaf, het oudste overdekte winkelcentrum van Nederland. Van Haren verkoopt er even geen schoenen meer, C&A geen betaalbare kleding en Livera geen bh's en onderbroeken. Voor de rest lijkt het in het prachtig opgeknapte Arnhemse winkelcentrum deze vrijdag net of er helemaal geen coronacrisis is. De lockdown is nog mijlenver weg. 

3 reacties

 • roberto

  2 jaar geleden
  U en ik zijn geen deskundigen omtrent deze virusgolf.Onze ministers en premier raadplegen dagelijks deskundigen en delen maatregelen uit naar de Nederlander en die volgt dit zoveel mogelijk op.Die linkse politici in de 2e kamer proberen met hun stomme vragen de boel alleen maar in de war te sturen, een minister geeft antwoord en dan vragen ze weer bijna het zelfde. Een minister geeft steeds maar hetzelfde antwoord op soms heel domme vragen en er wordt weer keurig geantwoord.Wilders weet ook wel de boel in de war proberen te sturen en dan zie je een minister niet kwaad worden maar flauw vallen.
 • Theo

  2 jaar geleden
  Ik snap uw overweging maar als daardoor buiten de supermarkt een rij ontstaat is dat ook niet gewenst. Uitbreiding van boodschappen thuis brengen zou wel een bijdrage de goede kant op zijn. 
 • Gert

  2 jaar geleden
  Hoogste tijd dat winkels - supermarkten vooral - hun verantwoordelijkheid nemen als het gaat om 'social distancing'. Oftewel: zorgen dat klanten de ruimte hebben om op gepaste afstand van elkaar - anderhalve meter - boodschappen te doen. Dit alles volgens: eentje naar buiten, eentje naar binnen.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.