NVU-leider Constant Kusters tijdens een demonstratie.
Volledig scherm
PREMIUM
NVU-leider Constant Kusters tijdens een demonstratie. © Emiel Muijderman

Infiltrant in extreemrechtse NVU gaf info door aan politie en AIVD: ‘Hij steekt ons een mes in de rug’

ARNHEM - Een infiltrant in de top van de extreemrechtse Nederlandse Volks-Unie (NVU) heeft de binnenlandse inlichtingendienst AIVD en de politie lange tijd van informatie voorzien.  

5 reacties

 • Jeempie

  7 maanden geleden
  Vraag me af waar dhr Kusters zich zo druk om maakt...Stuur een faktuur naar de AIVD voor waardeloos geworden inspanningen van de politieke partij NVU. Verder bestaat er ook nog zoiets als stalking, smaad en laster, dus aangifte is ook een optie... 
 • ProffDokterBetweter

  7 maanden geleden
  Naar mijn weten heeft de NVU nog niets gedaan wat niet mag volgens de wet. Ze hebben een mening en daar komen ze voor uit. Dat mag toch in dit land. Nee die linkse kliek. Pak die maar erns aan! Steek daar je tijd en energie maar eens in. Maar nee. Daar branden ze hun vingers niet aan. Die zijn al te ver door gedrongen in de politiek. Die linkse figuren richten pas echte schade aan. Boeren en fokkers terroriseren en vernielingen aanbrengen. De corona regels masaal aan hun laars lappen met al die betogingen waarmee ze anderen in gevaar brengen! En als ik iets verder terug mag gaan. Pim Fortuin.
 • rob

  7 maanden geleden
  3000euro en je gaat door t leven als slang bah , nu zijn naam bekend is zal hij er meer last van krijgen dan dat het opleverde vrees ik maar ja .....niemand is te vertrouwen blijkbaar
 • Wally

  7 maanden geleden
  Een nette club, maar alles is geheim?
 • Patries

  7 maanden geleden
  Tja, dat doen infiltranten. Dat is hun werk. Je laat je wel enorm kennen als je dan met modder gaat gooien. Wees volwassen, sta er boven en communiceer het naar je leden. 

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Protest rond Maagdenrotonde Apeldoorn na ingaan avondklok
  Play

  Protest rond Maagdenro­ton­de Apeldoorn na ingaan avondklok

 2. Culturele sector kijkt uit naar dag dat podia weer opengaan
  Play

  Culturele sector kijkt uit naar dag dat podia weer opengaan

Arnhem e.o.