Op het terrein van IPKW in Arnhem moet in de nabije toekomst de vlag van de TU Delft gaan wapperen. De Arnhemse wethouder Van Dellen kondigt aan dat de universiteit er een innovatiecampus wil openen.
Volledig scherm
PREMIUM
Op het terrein van IPKW in Arnhem moet in de nabije toekomst de vlag van de TU Delft gaan wapperen. De Arnhemse wethouder Van Dellen kondigt aan dat de universiteit er een innovatiecampus wil openen. © ANP

Innovatiecampus TU Delft gaat openen in Arnhem

ARNHEM - Op het Industriepark Kleefse Waard (IPKW) moet op termijn een campus van de Technische Universiteit Delft openen.

5 reacties

 • DanielWenting

  2 jaar geleden
  Mooi nieuws! Goede ontwikkeling voor de stad. De impuls die we al heel lang nodig hebben en miste. Nieuwe positieve energie!
 • Wim

  2 jaar geleden
  Hartstikke goed voor Arnhem. Een academische impuls staat al heel lang op de verlanglijst. De TU Delft past goed bij de opleidingen en het bedrijfsleven in onze stad. Snel doorzetten en doorgroeien.
 • ber

  2 jaar geleden
  Zolang de ECB doorgaat met het bijdrukken van miljarden euro's beleven ambtenarij en universiteiten gouden tijden..Is dat even makkelijk, fors betaald worden met vers geld uit de brusselse persen en er eigenlijk nauwelijks voor te hoeven werken...
 • Yup

  2 jaar geleden
  Prachtig initiatief. Gaat op termijn veel goeds opleveren voor mens, natuur en regio.
 • Jeempie

  2 jaar geleden
  Een heel goed voornemen...Dat is het enigste zinnige dat ik kan schrijven over dit nieuws...!

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.