Op het terrein van IPKW in Arnhem moet in de nabije toekomst de vlag van de TU Delft gaan wapperen. De Arnhemse wethouder Van Dellen kondigt aan dat de universiteit er een innovatiecampus wil openen.
Volledig scherm
PREMIUM
Op het terrein van IPKW in Arnhem moet in de nabije toekomst de vlag van de TU Delft gaan wapperen. De Arnhemse wethouder Van Dellen kondigt aan dat de universiteit er een innovatiecampus wil openen. © ANP

Innovatiecampus TU Delft gaat openen in Arnhem

ARNHEM - Op het Industriepark Kleefse Waard (IPKW) moet op termijn een campus van de Technische Universiteit Delft openen.

5 reacties

 • DanielWenting

  11 maanden geleden
  Mooi nieuws! Goede ontwikkeling voor de stad. De impuls die we al heel lang nodig hebben en miste. Nieuwe positieve energie!
 • Wim

  12 maanden geleden
  Hartstikke goed voor Arnhem. Een academische impuls staat al heel lang op de verlanglijst. De TU Delft past goed bij de opleidingen en het bedrijfsleven in onze stad. Snel doorzetten en doorgroeien.
 • ber

  12 maanden geleden
  Zolang de ECB doorgaat met het bijdrukken van miljarden euro's beleven ambtenarij en universiteiten gouden tijden..Is dat even makkelijk, fors betaald worden met vers geld uit de brusselse persen en er eigenlijk nauwelijks voor te hoeven werken...
 • Yup

  12 maanden geleden
  Prachtig initiatief. Gaat op termijn veel goeds opleveren voor mens, natuur en regio.
 • Jeempie

  12 maanden geleden
  Een heel goed voornemen...Dat is het enigste zinnige dat ik kan schrijven over dit nieuws...!
 1. Uitbarsting van levensvreugde strijkt uit het niets neer in Arnhem in coronatijd
  PREMIUM
  video
  25

  Uitbar­sting van levens­vreug­de strijkt uit het niets neer in Arnhem in coronatijd

  ARNHEM - De muzikale internationale flashmob van het lied Danser Encore (‘Wij dansen door') van de Franse muzikant en verbroederingsactivist Kaddour Haddani streek zondagmiddag plotseling neer in het stadshart van Arnhem. Uit het niets verschenen rondom het Land van de Markt zo’n honderd muzikanten en dansers die het lied in een Nederlandse vertaling brachten. ,,Het leven laat zich niet beknotten, samen zijn wij niet te stoppen. Want liefde overwint altijd.”

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Kans op stofexplosie bij brand in Herveld, woningen ontruimd
  Play

  Kans op stofexplo­sie bij brand in Herveld, woningen ontruimd

 2. Flashmob bij Ziekenhuis Rivierenland als dank voor de zorg
  Play

  Flashmob bij Ziekenhuis Rivieren­land als dank voor de zorg

Arnhem e.o.