Bij Derksen Veilingbedrijf wordt binnenkort kleding van Introdans geveild. Van links naar rechts: Corinne Roes, Albert Keddeman en Janette Krabbenborg.
Volledig scherm
Bij Derksen Veilingbedrijf wordt binnenkort kleding van Introdans geveild. Van links naar rechts: Corinne Roes, Albert Keddeman en Janette Krabbenborg. © Gerard Burgers

Introdans ruimt op en houdt met benefietveiling toch een beetje contact met het publiek

ARNHEM - Introdans bestaat 50 jaar en jubileert in september, ruimde op en veilt binnenkort unieke kostuums en rekwisieten. Via een livestream kun je meebieden. Online alvast een kijkje nemen in de schatkamer van het Arnhemse dansgezelschap kan nu al.

 1. Arnhemse horeca gaat voor lunch onder terraswarmer: ‘Met vijf gasten op het terras zijn we al blij’
  PREMIUM

  Arnhemse horeca gaat voor lunch onder terraswar­mer: ‘Met vijf gasten op het terras zijn we al blij’

  ARNHEM - Met een lach en een traan omarmt de horeca in Arnhem noodgedwongen de beperkte openingstijden van het terras in de grillige lente in coronatijd. De uitbaters zijn al blij als ze mensen weten te verleiden tot een lunch onder de terraswarmer of een vroeg diner. Bij de grotere zaken is het verlangen groot naar een terras waar straks in de zon weer meer dan vijftig mensen mogen zitten. Zondag hopen ze op een klapper. ,,Verras je moeder met Moederdag met een terrasje.”

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Play

  LIVE | Songfesti­val Aftelshow

 2. De Vijverberg, the day after: rellen richtten flink wat schade aan
  Play

  De Vijverberg, the day after: rellen richtten flink wat schade aan

Arnhem e.o.