Laadplein voor elektrische auto’s op Industriepark Kleefse Waard IPKW in Arnhem.
Volledig scherm
PREMIUM
Laadplein voor elektrische auto’s op Industriepark Kleefse Waard IPKW in Arnhem. © IPKW

Investeerders steken miljoenen in Arnhems park voor schone techniek

VideoARNHEM - Industriepark Kleefse Waard (IPKW) in Arnhem gaat de komende vijf jaar op de schop. Het terrein voor pioniers in de  ontwikkeling van schone techniek gaat meer dan ooit ruimte bieden aan nieuwe ondernemers. 

5 reacties

 • Baron68

  2 jaar geleden
  Als de gemeente slim is, bouw hier een nieuwe remise. Krijgt de Kleefse Waard een trolleybuslijn en kan de huidige remise een flinke woonbuurt worden. En het station Arnhem-Pleij ... zit al jaren in de diepvrieskist. Er is nog geen goed OV. Goed dat er al 1900 mensen werken. De Kleefse Waard won een paar jaar geleden de Gouden Piramide voor inspirered opdrachtgeverschap.
 • Fransje

  2 jaar geleden
  Die nieuwe biomassacentrale is niet van IPKW, maar als ik hetgoed heb van het Franse Veolia. Niet dingen door elkaar halen.
 • Franck

  2 jaar geleden
  Wat een misleidende dingen staan er  in dit artikel, de deug marketing van o.a de banken gaat verder. Mensen open je ogen..
 • Glentalloch

  2 jaar geleden
  Lekker werken daar bij die vieze houtkachel, oh nee "energiecentrale" 
 • Rinus

  2 jaar geleden
  Ze hebben hun zakken inmiddels al kunnen vullen met de gesubsidieerde stinkende houtverbrandingsoven ja.. En nu goede sier proberen te maken... Het gaat daar alleen maar om maximaal geld binnen te harken. Dat mag hoor, maar hou de mensen niet voor de gek.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.