Bumperklever. Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Bumperklever. Foto ter illustratie. © tom van dijke

Is op rem trappende chauffeur verantwoordelijk voor de val van een bumperklevende motorrijder?

ARNHEM – Duwde een automobilist een motorrijder van de weg op de afrit naar de A15 bij Valburg, waarna deze over de kop sloeg en zes ribben brak? Of was de motorrijder aan het bumperkleven en probeerde hij tegen de auto te schoppen, waardoor hij uit balans raakte?

10 reacties

 • Hugo van 't Woudt

  4 maanden geleden
  Als iedereen zich aan de 2 seconde regel houd dan zal dat veel ongelukken schelen.
 • Bertus Tuenter

  4 maanden geleden
  Ik doe soms mijn mistachterlicht aan en uit als er weer zo'n irritante bumperklever "in mijn nek zit te hijgen" maar remmen nooit,ook zet ik s'avonds mijn binnen spiegel op de dimstand, vaak ziet de klever dat en nemen ze meer afstand,en nee ik ben geen trage rijder,meestal vijf tot tien kilometer boven de toegestane snelheid.
 • Charles de Wit

  4 maanden geleden
  Berends Je mag ook niet onnodig remmen op de snelweg, dus het is niet zo zwart-wit. Andere vraag; als je zo'n haast hebt, waarom ga je dan op je rem hangen?
 • R. Boom

  4 maanden geleden
  hoe irritant bumperkleven ook is, daar ga je niet dood van. Door expres op de rem te trappen speel je voor eigen rechter jaag je iemand moedwillig de dood in.
 • tgm beuningen

  4 maanden geleden
  Het is hoogst onwenselijk, want levensgevaarlijk, als automobilisten vinden dat zij zich moeten gedragen zoals deze automobilist, punt.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.