Enkele gebruikers van het nieuwe jazzpodium in Huis van Puck. Staand vlnr de saxofonisten Rob Sijben en Niek Ulrich, trompettiste Marijke Gustorff en programmeur en bandleider Guus Tangelder. Zittend: pianist en bestuurslid van Jazz in Arnhem Jetse de Jong.
Volledig scherm
Enkele gebruikers van het nieuwe jazzpodium in Huis van Puck. Staand vlnr de saxofonisten Rob Sijben en Niek Ulrich, trompettiste Marijke Gustorff en programmeur en bandleider Guus Tangelder. Zittend: pianist en bestuurslid van Jazz in Arnhem Jetse de Jong. © Erik van 't Hullenaar

Jazz schiet wortel in Klarendalse kazerne; Guus Tangelder Bigband heeft weer een vaste plek

Arnhem is sinds een halfjaar een jazzpodium rijker. Huis van Puck, gevestigd in de Menno van Coehoornkazerne in de wijk Klarendal, is de nieuwe thuisbasis van Stichting Jazz in Arnhem. Tot september vorig jaar programmeerde ze nog in Theater Het Hof.

 1. Dermatoloog over huidkanker: ‘Huidkleurig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’
  PREMIUM
  Met video's
  1

  Dermato­loog over huidkanker: ‘Huidkleu­rig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’

  Lekker buiten zijn in het zonnetje, dat doen we maar al te graag in deze tijd van het jaar. Maar blootstelling aan te veel uv-straling in zonlicht kan leiden tot huidkanker, de meest voorkomende kankersoort in Nederland. Een op de vijf Nederlanders krijgt ermee te maken, weet Patrick Kemperman, dermatoloog bij Amsterdam UMC en het Dijklander ziekenhuis in Purmerend. Hij vertelt over de drie vormen van huidkanker en wat je kan doen om ze te voorkomen.