Jeff woont op de 18e verdieping: ook na bouw nieuwe woontorens blijft De Helix (voorlopig) de hoogste

VIDEOARNHEM - Met een hoogte van 74 meter blijft De Helix voorlopig de hoogste woontoren in Arnhem. De toren die is gepland bij winkelcentrum Kronenburg komt met 70 meter het dichtst in de buurt.

1 reactie

 • erik roelofs

  9 maanden geleden
  In Cobercokwartier zouden ranke woontorens perfect passen. Komen ze voor daar nu met wederom van die plompe gebouwen van 10 tot 12 verdiepingen. Wat n gemiste kans juist buiten de singels wil men de hoogte in. Doe dat dan. En die dorpse gedachte dat je vanaf De Veluwe Arnhem niet zou mogen zien, ......Raad heeft zich zeker weer laten beinvloeden door de dorpelingen van Stadsschoon. Kijk hoe t ook kan 15 km ten zuiden van ons.
 1. Ad Jansen (97) was hospik in Nederlands-Indië: ‘Nederland heeft een lelijke geschiedenis, maar de meerderheid heeft zich niet misdragen’
  PREMIUM
  Met video

  Ad Jansen (97) was hospik in Nederlands-In­dië: ‘Nederland heeft een lelijke geschiede­nis, maar de meerder­heid heeft zich niet misdragen’

  ARNHEM –Na het uitroepen de onafhankelijkheid van Indonesië̈ trokken moordbendes door de uiteengevallen Nederlandse kolonie. Maandag is de Nationale Herdenking voor alle slachtoffers van de Japanse bezetting van Nederlands-Indië. Veteraan hospik bij de mariniersbrigade, Ad Jansen (97), denkt en praat nog veel over die inmiddels omstreden verklaarde oorlog. ,,Je kunt eindeloos twisten over de rechtvaardigheid ervan.”

Arnhem e.o.