Jim Clarke: Leve de zwaartekracht

Mensen in ArnhemARNHEM - Jim Clarke (62) ziet eruit alsof-ie altijd goede zin heeft, maar dat kan ook zijn omdat-ie erin is geslaagd in Arnhem een Millican-tas te scoren. 

Mensen in Arnhem
De Gelderlander portretteert de inwoners en bezoekers van Arnhem. Met foto's van Rens Plaschek.

,,Ik ga mijn zoon bezoeken die in Nijmegen studeert. Ik kom overal. Ook in Arnhem. Fijne stad. Ik geef Arnhem een 7. Nee, maak er maar een 7,5 van."

De van oorsprong Londenaar is een man van de wereld. Hij is landbouwkundig ingenieur. ,,Mijn uitvalsbasis is tegenwoordig de Keniaanse hoofdstad Nairobi. Zaterdag vertrek ik voor mijn werk naar Myanmar en Cambodja."
 Er zijn twee zaken waarvan de extraverte Jim gelukkig wordt: mensen en de wet van de zwaartekracht. ,,Praten over de oorsprong van de wereld en al die kleine deeltjes, ik doe niets liever. Dankzij de zwaartekracht vliegen we niet zomaar wat in het rond."

Volledig scherm
Jim Clarke © Rens Plaschek
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Na leven in opvanghuizen en prostitutie kijkt Tatanka (20) vooruit: ‘Nu kent heel Nederland mijn verhaal’
    PREMIUM

    Na leven in opvanghui­zen en prostitu­tie kijkt Tatanka (20) vooruit: ‘Nu kent heel Nederland mijn verhaal’

    ARNHEM - Wat een narigheid zich in één mensenleven kan ontvouwen. Tatanka Hodes (20) uit Arnhem krabbelt op uit een jeugd waar slechts een enkeling zich iets bij voor kan stellen. Als deelnemer aan het NPO programma Dreamschool geniet ze inmiddels bekendheid. In het programma wordt een groep schoolverlaters door bekende Nederlanders gestimuleerd aan de ontwikkeling van hun leven te werken.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.