Volledig scherm
foto ter illustratie © Getty Images

Jongen in Arnhem onder bedreiging van een wapen beroofd van telefoon

ARNHEM - Een jonge Arnhemmer van 17 is in de nacht van zaterdag op zondag in de wijk Schuytgraaf beroofd van zijn mobiele telefoon. Dat gebeurde rond 00.30 uur op de Riekvaart. De daders dreigden met een wapen.

Volledig scherm
Telefoon opladen met powerbank © Rawpixel.com

Het slachtoffer fietste vanaf station Arnhem-Zuid richting huis, toen hij op de Riekvaart werd klemgereden door twee jongens op een donkere scooter. Direct werd er een wapen op zijn hoofd gezet, onder bedreiging van het wapen moest het slachtoffer zijn mobiele telefoon en Airpods afstaan.

Getuige

De verdachten zijn direct na de beroving weggereden in de richting van het treinstation. Ze droegen donkere kleding, de verdachte die de jongen bedreigde droeg een bivakmuts. De verdachten hebben waarschijnlijk met draaiende motor enige tijd bij het station Schuytgraaf gestaan. Op dat moment stond er zeker een mogelijke getuige op het station. De politie is op zoek naar die persoon. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.