Volledig scherm
Het tankstation in Arnhem is slachtoffer geworden van een gewapende overval. © Roland Heitink

Jongens van 14 en 15 jaar opgepakt voor gewapende overval tankstation

ARNHEM - Voor de overval op een tankstation aan het Kramersgildeplein in Arnhem zondag heeft de politie drie 14-jarige en een 15-jarige jongen opgepakt. Dat gebeurde dinsdag al en wordt vandaag door de politie gemeld. De politie kwam de jongens op het spoor door getuigenverklaringen.

Van de jongens komt een 14-jarige uit Rheden, de andere drie wonen in Arnhem. De politie doet nog steeds onderzoek naar de zaak. De pompstationhouder maakte zelf maandag al melding van de jonge leeftijd van de overvallers.

De overval vond om 20.00 uur plaats bij het Shell Tankstation aan het Kramersgildeplein in de wijk Presikhaaf. De jonge overvallers bedreigden het personeel met een mes en een pistool. De politie startte die avond meteen een zoekactie om de vier overvallers te vinden. Die werden toen niet aangetroffen. Ze maakten een paar grijpstuivers en sigaretten buit.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.