Arnhem, 22 juli 2021. Burgemeester Marcouch tekent een contract t.b.v. een project dat jongeren begeleidt naar werk onder de noemer 'Make my city proud'.
Volledig scherm
PREMIUM
Arnhem, 22 juli 2021. Burgemeester Marcouch tekent een contract t.b.v. een project dat jongeren begeleidt naar werk onder de noemer 'Make my city proud'. © Gerard Burgers

Jongeren uit de criminaliteit houden met steun van Marcouch: ‘Laten zien dat je vertrouwen in ze hebt’

De gemeente Arnhem start een project om jongeren een kans op een baan te geven. Ondernemer Toni Iniguez is enthousiast.

6 reacties

 • Van Wessel

  2 maanden geleden
  Wanneer de tiener steeds extreme criminele activiteiten onderneemt, waarschijnlijk om hoger op te komen en aanzien te kweken, wordt het strafdossier alsmaar dikker. Hoevaak lees je niet dat de volwassen crimineel al op jonge leeftijd in aanraking kwam met de politie en een flink straf dossier heeft. Lukt het de ouders niet om de tiener normen en waarden bij te brengen dan moet de overheid die taak overnemen. In mijn buurt zie ik de jonge straatdealertjes lopen, klaar voor het "grote" werk!
 • bart verplak

  2 maanden geleden
  Je moet de jongeren niet uit de criminalteit halen, maar de criminaliteit uit de jongeren.
 • tgm beuningen

  2 maanden geleden
  "De gemeente Arnhem start een project om jongeren een kans op een baan te geven." Gezien het trieste resultaat van de 1001 eerdere (peperdure) projecten is het mij een groot raadsel waarom dat überhaupt nog steeds een taak van een gemeente zou moeten zijn.
 • Joris Goedbloed

  2 maanden geleden
  Soft drugs is het grootste probleem. Met alcahol zit dat anders. De kater werkt bij velen remmend waar het gaat om dagelijks gebruik...
 • Anneke Dijk

  2 maanden geleden
  Toen ik die leeftijd had was er volop werk voor een jongere. Je moet natuurlijk wel zorgen dat je een goede reputatie hebt, er goed uitziet, goed werkt, goed nederlands spreekt, betrouwbaar bent en je zult versteld staan. Je hebt het zelf in de hand.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.