Jongste supporters jagen handtekeningen bij de helden van Vitesse

VIDEOARNHEM - Op vlaggen, kussens, petjes en natuurlijk shirts. Overal moesten de spelers van Vitesse woensdagmiddag handtekeningen op zetten tijdens de jaarlijkse Vitesse Kids Club Dag. Die was dit keer niet in de vertrouwde GelreDome, maar in het Nederlands Openluchtmuseum aan de Schelmseweg. 

Leden van de kidsclub van de Arnhemse voetbalclub mochten gratis naar binnen, ouders of begeleiders konden voor een vriendenprijsje met ze mee. In de vooraanmelding noteerde Vitesse honderden belangstellenden voor de dag, met diverse activiteiten in het museumpark.

Voor de jonge Vitesse-fans was het hoogtepunt van de dag, met als thema ‘Reis door de tijd’, zoals zo vaak de traditonele handtekeningenjacht. De spelers van het eerste elftal, maar ook coach Leonid Sloetski en eSporter Paski Rokus hadden er uitgebreid tijd voor gemaakt.

Volledig scherm
Vitesse-speler Martin Ødegaard zet ook zijn handtekening op het petje van een jonge fan. Marcus Thelander (links) kijkt of het goed gaat. © Erik van 't Hullenaar
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.