De Gelderlander van maandag 16 maart 2020. Foto ter illustratie.
Volledig scherm
De Gelderlander van maandag 16 maart 2020. Foto ter illustratie. © DG

Journalisten De Gelderlander werken thuis, redactiekantoor onbezet

ARNHEM - Ook alle journalisten die werken voor de edities Arnhem & Veluwezoom en Betuwe doen hun werk vanaf maandag thuis. Dat betekent dat het redactiekantoor aan het Willemsplein in Arnhem voorlopig onbezet is.

De journalisten werken zoveel mogelijk thuis om te voorkomen dat zij het coronavirus oplopen of verspreiden. Uiteraard blijven wij u via de website en de krant op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen, zoals u dat van ons gewend bent.

Wilt u contact met De Gelderlander, dan kunt u een mailtje sturen. Voor nieuws uit Arnhem naar redactie.arnhem@gelderlander.nl, voor nieuws uit de Veluwezoom naar redactie.veluwezoom@gelderlander.nl

De redactie Betuwe is bereikbaar via redactie.betuwe@gelderlander.nl. In kantoortijden wordt de mailbak constant in de gaten gehouden.

Krant niet ontvangen?

Heeft u de krant niet ontvangen of heeft u een andere bezorgklacht, dan kunt u zoals gebruikelijk bellen met de lezersservice op 088-0139950.

Op het redactiekantoor in Arnhem werken ook de collega’s van indebuurt Arnhem, de huis-aan-huisbladen (zoals de Arnhemse Koerier) en de advertentieafdeling. Ook zij werken tot nader order thuis.

De contactgegevens van deze betreffende afdelingen zijn te vinden door op de links te klikken.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.