Coby van de Laar was woensdag, op gepaste afstand, even terug bij haar kleuters op De Springplank.
Volledig scherm
Coby van de Laar was woensdag, op gepaste afstand, even terug bij haar kleuters op De Springplank. © Rolf Hensel

Juf Coby even terug op De Springplank

ARNHEM - Ze mag er, zeer tegen haar zin, niet meer komen. Het risico is, vanwege het coronavirus, te groot. Maar woensdagmorgen kneep leidster Auri Boersma een oogje toe. Want ja, een feestelijke opening van De Springplank heeft natuurlijk niets feestelijks als juf Coby thuis zit in plaats van tussen haar peuters. 

0 reacties

 1. Arnhems tintje aan heropeningsconcerten Luxor Live: ‘Ik heb het podium gemist, het maakt me emotioneel’
  PREMIUM

  Arnhems tintje aan herope­nings­con­cer­ten Luxor Live: ‘Ik heb het podium gemist, het maakt me emotioneel’

  ARNHEM - De één is in Arnhem geboren, de ander woont er. Ze treden beiden komend weekend op in Luxor Live, tijdens de serie heropeningsconcerten ‘Luxor Live in de Steigers’. Blaudzun, de artiestennaam van Johannes Sigmond, vrijdagavond twee keer. Stéphanie Struijk, voorheen bekend als Stevie Ann, zaterdagavond. Telkens voor een zaal gevuld met vijftig mensen, meer mag Luxor Live er onder de nu geldende coronaregels niet toelaten. Alle drie de shows zijn uitverkocht.
 2. Meer ruimte voor ‘XXL-dozen’ in regio Arnhem-Nijmegen: ‘Er is enorm veel belangstelling’
  PREMIUM
  11

  Meer ruimte voor ‘XXL-do­zen’ in regio Arn­hem-Nijmegen: ‘Er is enorm veel belangstel­ling’

  Er komt meer ruimte voor bedrijven in de regio Arnhem-Nijmegen. Tot voor kort hield de provincie Gelderland de voet op de rem, maar inmiddels zijn vrijwel alle overheden in de regio het eens geworden over een uitbreiding met 90 hectare industriegrond (ongeveer 120 voetbalvelden). Een fiks deel daarvan wordt gereserveerd voor zeer grote distributiecentra, zogeheten XXL-locaties.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.