Volledig scherm
PREMIUM
De Arnhemse vestiging van Novartis, aan de Velperweg. © Google Streetview

Kantoor Novartis aan Velperweg in Arnhem staat in de etalage

ARNHEM - Het kantoorcomplex van Novartis, op de hoek van de Velperweg en de Raapopseweg in Arnhem, staat sinds deze week in de etalage. Op het gebouw rust een kantoorbestemming, maar het wordt waarschijnlijk omgebouwd tot een wooncomplex met appartementen. 

Het complex van 8.000 vierkante meter vloeroppervlakte komt vrij doordat Novartis komend najaar verkast naar Amsterdam.

Met het vertrek van de farmaceutische onderneming verdwijnen circa 300 banen uit Arnhem. Novartis is een van oorsprong Zwitsers bedrijf dat onderzoek doet naar medicijnen en die produceert en verkoopt. De vestiging in Arnhem dient vooral als handelslocatie.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Arnhem gaat jongeren een maatschappelijke diensttijd bieden

    Arnhem gaat jongeren een maatschap­pe­lij­ke diensttijd bieden

    ARNHEM - Arnhem is een van de elf gemeenten in Nederland die van het kabinet jongeren een maatschappelijke diensttijd mogen aanbieden. De gemeente krijgt daar ruim 624.000 euro voor. Dat wil ze besteden aan een tweejarig project waarbij 140 jongeren in de leeftijd van 16 tot 27 jaar, die geen opleiding volgen, verdeeld over zeven groepen hun vaardigheden ontwikkelen en een beter beeld krijgen van wat ze verder willen doen in hun leven.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.