Ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Ter illustratie. © ANP XTRA

Kater voor Otterlose vriendengroep: 3,5 jaar na ‘babyborrel’ in Arnhem alsnog straf geëist voor matpartij

ARNHEM/ OTTERLO – Het had een memorabele avond in Arnhem moeten worden ter ere van het aanstaande vaderschap van één van hen. Onvergetelijk werd 10 september 2017 voor zeven vrienden uit Otterlo, maar niet vanwege de gezelligheid. Voor de Arnhemse rechtbank werd 1500 euro boete geëist voor elk van hen, omdat ze bij de taxistandplaats slaande ruzie kregen.

2 reacties

 • G.J. Guilik

  1 maand geleden
  Die 2 meiden en 3 jongens gingen terug om verhaal te halen en 1 van hen sloeg een Otterloër. Tja actie is reactie zou ik zeggen.
 • Fred Schuit

  1 maand geleden
  Lees ik dit nu goed? Een stel kerels heeft een gezellige avond; een paar opgeschoten etters wordt agressief, maar krijgen een paar welverdiende tikken? En nu krijgen die kerels de schuld? Wie begon er nou?
 1. Corona nekt opnieuw komst veteranen bij herdenking van Slag om Arnhem
  PREMIUM

  Corona nekt opnieuw komst veteranen bij herdenking van Slag om Arnhem

  Corona nekt opnieuw de komst van veteranen bij de herdenking van de Slag om Arnhem in september. ,,Zoals de situatie nu is met corona kun je ervan uitgaan dat er geen veteranen komen”, zegt voorzitter Roger Beets van de Stichting Airborne Herdenkingen. ,,Tenzij er toch nog versoepelingen volgen die hier verandering in brengen. Maar dat is zeer onzeker en hangt af van de situatie hier en in het Verenigde Koninkrijk.”

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Play

  LIVE | Songfesti­val Aftelshow

 2. De Vijverberg, the day after: rellen richtten flink wat schade aan
  Play

  De Vijverberg, the day after: rellen richtten flink wat schade aan

Arnhem e.o.