Volledig scherm
© Hans de Rooij

Kees Marcelis Studio Arnhem wint prijs met kleurrijk interieur

ARNHEM - Met het meest kleurrijke interieur dat ze ooit hebben ontworpen hebben Kees Marcelis en Judith Westgeest van Kees Marcelis Studio Arnhem de Finest Interior Award 2015 gewonnen. De prijs is vrijdag 6 november op de Nederlandse ambassade in Berlijn uitgereikt.


De Arnhemse studio won de prijs in de categorie Business Office met de inrichting van het hoofdkantoor van uitzendorganisatie In Person in Enschede, een gerestaureerde villa.

Hip en stijlvol
Binnen is het gebouw volgens de ontwerpers spannend met hippe en stijlvolle kamers en 4 opvallende transparante glazen boxen die naar kleur oplopen. "Het eindresultaat is een van de mooiste kantoren die ooit door hen is ontworpen", meldt Kees Marcelis Studio Arnhem in een persbericht.

Kroon op werk
In totaal werden 147 projecten voor de Finest Interior Award 2015 ingediend. In 18 categorieën konden prijzen worden gewonnen. Inzendingen kwamen uit diverse Europese landen. Marcelis en Westgeest zijn blij met de prijs en trots. "Zo’n prijs is toch een kroon op je werk."

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.