Kees Rutten wordt de nieuwe directeur van Leisurelands.
Volledig scherm
Kees Rutten wordt de nieuwe directeur van Leisurelands. © Leisurelands

Kees Rutten (37) volgt Erik Droogh op als directeur van Leisurelands

Kees Rutten (37) wordt de nieuwe directeur van Leisurelands. Hij neemt het stokje over van Erik Droogh, die het recreatiebedrijf eind vorig jaar verliet. Rutten, die nu nog werkzaam is als regiodirecteur bij spoorbeheerder ProRail, gaat op 1 juni aan de slag.

Droogh stond ruim twintig jaar aan het roer bij Leisurelands, dat eigenaar is van twintig recreatieterreinen in Gelderland, waaronder Rhederlaag bij Dieren, De Groene Heuvels in Ewijk, De Berendonck bij Wijchen, Stroombroek bij Doetinchem en de Mookerplas bij Mook. Afgelopen september verdween hij onverwacht van het toneel. Het waarom achter zijn vertrek is nog altijd onduidelijk. 

Maar Leisurelands heeft dus een opvolger gevonden in de persoon van Kees Rutten. ‘We zijn blij met zijn komst’, zegt Hannet de Vries–in ’t Veld, voorzitter van de Raad van Commissarissen in een verklaring. ‘Rutten heeft een moderne en verbindende stijl van werken, waar Leisurelands de vruchten van kan plukken in de komende jaren’. 

Rutten is blij met z’n benoeming. ‘Leisurelands is een mooi bedrijf met een belangrijke maatschappelijke functie. Ik heb er zin in een bijdrage te gaan leveren aan de vrijetijdssector in de regio’. 

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.