Uitzicht op de rand van het toekomstige Gashouderskwartier in Arnhem waar de nieuwe moskee zou moeten komen.
Volledig scherm
PREMIUM
Uitzicht op de rand van het toekomstige Gashouderskwartier in Arnhem waar de nieuwe moskee zou moeten komen. © DG

Kerkenraad hekelt verzet bedrijven tegen komst moskee naar Westervoortsedijk

ARNHEM - De Aya Sofia-moskee moet kunnen verhuizen naar de Westervoortsedijk. Dat pleidooi komt van de Raad van Kerken in Arnhem.

7 reacties

 • W. Peters

  2 jaar geleden
  Minder, minder, minder islam!
 • dod

  2 jaar geleden
  Blijkbaar denkt de Raad van kerken dat zij andersdenkenden, zich beroepend op een gedateerd sprookjesboek, hun wil op kunnen leggen. Om alles beroepen ze zich op de vrijheid van godsdienst. Voortdurend pogen ze de vrijheden van anderen in te perken. De vrijheid van Godsdienst wordt misbruikt om de corona maatregelen aan hun laars te lappen. Privileges m.b.t. belasting wetgeving, verzekeringen enz. afschaffen. De mensheid creëerde sinds zijn bestaan (af0goden met het doel anderen te onderdrukken vanwege macht en geld.  
 • betrokken

  2 jaar geleden
  De Raad van kerken is dus "van God los". Hebben ze enig idee over de dubieuze financiering van de moskee? De lange arm van Erdogan? Lezen deze gelovigen ook kranten of verkeren ze voornamelijk in hun eigen bubbel? Laat de gemeente eerst maar eens de wetgeving afwachten omtrent financiering moskeeën n.a.v. de parlementaire enquête van dit jaar. Alle reden om de bouw op pauzestand te zetten. 
 • EenOptimist

  2 jaar geleden
  Waar bemoeien ze zich mee, of is dit een verkapte manier om zieltjes te winnen? Nee beste man...je er niet mee bemoeien.
 • Harry Balls

  2 jaar geleden
  Kunnen ze niet verhuizen naar het buitenland? De islam moet hier weg.

Arnhem e.o.