Kettingbotsing met auto’s en camper zorgt voor grote vertraging op A12 bij Arnhem

videoARNHEM - Een kettingbotsing tussen zes auto’s, waaronder een camper, bezorgt het verkeer op de A12 bij Arnhem aan het begin van de middag grote problemen. Het ongeluk gebeurde kort voor 12.30 uur in de richting Utrecht tussen de knooppunten Waterberg en Grijsoord.

2 reacties

 • RHe

  2 jaar geleden
  OOK bij 3 of 4  rijstroken aub. Ga gewoon naar rechts als er ruimte is. Het maakt niet uit of de  linkerbaan (-en) vrij is of zijn, je moet gewoon rechts houden.
 • Harry

  2 jaar geleden
  Als we nu gewoon de rechterbaan van de snelweg ook gaan gebruiken en niet allemaal middenop blijven rijden omdat er drie kilometer verder een vrachtwagen rijdt zouden er elke dag wat minder ongelukken gebeuren.
 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.