Kettingbotsing met auto’s en camper zorgt voor grote vertraging op A12 bij Arnhem

videoARNHEM - Een kettingbotsing tussen zes auto’s, waaronder een camper, bezorgt het verkeer op de A12 bij Arnhem aan het begin van de middag grote problemen. Het ongeluk gebeurde kort voor 12.30 uur in de richting Utrecht tussen de knooppunten Waterberg en Grijsoord.

2 reacties

 • RHe

  3 jaar geleden
  OOK bij 3 of 4  rijstroken aub. Ga gewoon naar rechts als er ruimte is. Het maakt niet uit of de  linkerbaan (-en) vrij is of zijn, je moet gewoon rechts houden.
 • Harry

  3 jaar geleden
  Als we nu gewoon de rechterbaan van de snelweg ook gaan gebruiken en niet allemaal middenop blijven rijden omdat er drie kilometer verder een vrachtwagen rijdt zouden er elke dag wat minder ongelukken gebeuren.
 1. Ongeschminkte pieten bij magisch lichtjesfeest rond intocht Sinterklaas in Arnhem; wel baarden en snorren
  PREMIUM

  Onge­schmink­te pieten bij magisch lichtjes­feest rond intocht Sinter­klaas in Arnhem; wel baarden en snorren

  Sinterklaas arriveert dit jaar voor het eerst in de geschiedenis van Arnhem pas aan het einde van de middag met de stoomboot op de Rijnkade. Op zaterdag 13 november stapt hij om 16.45 uur op schimmel Ozosnel en trekt hij in een bonte optocht naar de binnenstad. Na zessen trekt hij zich terug in zijn werkkamer in de Eusebiuskerk, waar de kinderen hem van 18.30 tot 19.30 uur mogen bezoeken.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.