Kibbelingkoning André Tukker moet nog jaren wachten voordat hij weer een kans maakt op een standplaats in de Arnhemse wijk Schuytgraaf.
Volledig scherm
Kibbelingkoning André Tukker moet nog jaren wachten voordat hij weer een kans maakt op een standplaats in de Arnhemse wijk Schuytgraaf. © Erik van 't Hullenaar

Kibbelingkraam niet terug naar Arnhemse wijk Schuytgraaf

ARNHEM - Vishandelaar André Tukker vist achter het net met zijn actie om een terugkeer naar de Arnhemse wijk Schuytgraaf voor elkaar te boksen.

 1. Arnhems trio Versteeg, Keizer en Wilsterman blijft De Treffers trouw

  Arnhems trio Versteeg, Keizer en Wilsterman blijft De Treffers trouw

  ARNHEM - Drie Arnhemmers blijven bij voetbalclub De Treffers. Verdediger Jermo Wilsterman, middenvelder Kane Keizer en aanvaller Marlon Versteeg tekenen tot de zomer van 2022 bij in Groesbeek. Wilsterman (28) gaat komende zomer zijn derde jaar in bij de tweededivisionist. De Treffers pikte hem op bij FC Lienden. Keizer (20) en Versteeg (23) spelen pas sinds dit seizoen in het heuveldorp. Beiden stonden vorig jaar nog onder contract bij een profclub, bij respectievelijk FC Eindhoven en De Graafschap. Keizer, zoon van de Arnhemse voetbaltrainer en ex-Vitessenaar Marlon Keizer, speelde eerder voor SML. Versteeg werd vorig seizoen door De Graafschap uitgeleend aan Spakenburg.
 2. Relschoppers trekken de aandacht, maar dit vindt de zwijgende meerderheid: ‘Geef ze geen podium’
  PREMIUM
  4

  Relschop­pers trekken de aandacht, maar dit vindt de zwijgende meerder­heid: ‘Geef ze geen podium’

  Alle ogen zijn op dit moment gericht op de herrieschoppers. Terwijl een overduidelijke meerderheid binnenblijft en de avondklokregels volgt. Wat vinden zij als ze deze beelden zien? En hoe komt er een einde aan de ongeregeldheden? De Gelderlander maakte een rondgang op straat. ‘Ga met z’n allen op anderhalve meter afstand op een plein of andere plek staan om een punt te maken.’

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Heftige bodycambeelden van fotograaf tijdens rellen in Eindhoven
  Play

  Heftige bodycam­beel­den van fotograaf tijdens rellen in Eindhoven

 2. Michiel en Wendy verrassen agenten met kroketten en taart
  Play

  Michiel en Wendy verrassen agenten met kroketten en taart

Arnhem e.o.