Kind belandt in ondergrondse afvalcontainer in Arnhem

ARNHEM-  In Arnhem is zondagmiddag een jong kind, mogelijk tijdens het spelen, in een ondergrondse afvalcontainer terecht gekomen. Het slachtoffer is ter controle naar het ziekenhuis gebracht. 

De meldkamer van 112 kreeg rond 14.15 uur de melding binnen dat er onder de grond een kind vast zat in een container op de Wormerveerstraat. Naast de brandweer werd er ook gelijk een traumahelikopter gestuurd.

De brandweer wist het kind snel te bevrijden en het slachtoffer is ter controle naar het ziekenhuis gebracht. Volgens buurtbewoners gaat het om een meisje van 1 jaar en 3 maanden oud, over de ernst van de verwondingen is niets bekend.

Volgens een wijkagent is het meisje door een ander kind in de afvalcontainer gestopt.

Twee jaar geleden, begin september 2017, gebeurde hetzelfde aan de Scheepvaart in Arnhem. Toen viel de destijds 5-jarige Milan in een ondergrondse container. Hij kwam met de schrik vrij

Volledig scherm
Kind belandde mogelijk tijdens het spelen in de afvalbak © Timo Bouman/Persbureau Heitink
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.