Eden van Nieuwenhoven zet haar handtekening onder het contract. Links museumdirecteur Saskia Bak, rechts schoolvriendin Victoria de Vries.
Volledig scherm
PREMIUM
Eden van Nieuwenhoven zet haar handtekening onder het contract. Links museumdirecteur Saskia Bak, rechts schoolvriendin Victoria de Vries. © Rolf Hensel

Kinderdirecteur wil in het museum een selfiekamer: ‘Ik wil me er wel tegenaan bemoeien’

Mooi zitten wezen, kletsen en lintjes doorknippen? Als het moet, doet ze dat in de toekomst. Maar het is niet waarom Eden van Nieuwenhoven (10) met succes een gooi heeft gedaan naar de functie van kinderdirecteur van Museum Arnhem. ,,Ik wil me er wel tegenaan bemoeien. Leuke ideeën inbrengen”, zegt ze vrolijk en eigenwijs, nadat ze zojuist in het museumcafé in aanbouw haar handtekening onder het contract heeft gezet.

0 reacties

  1. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.