Klarendallers ruimen afval van andere Klarendallers op.
Volledig scherm
PREMIUM
Klarendallers ruimen afval van andere Klarendallers op. © Erik van 't Hullenaar

Klarendallers zijn afvaloverlast zat en steken handen uit de mouwen: ‘Het loopt de spuigaten uit’

ARNHEM - In de Arnhemse wijk Klarendal zijn ze de afvaloverlast zat. Bergen restafval, achtergelaten rondom de ondergrondse vuilcontainers in de wijk, vormen een onuitputtelijke bron van ergernis en overlast. 

14 reacties

 • vanhiernaast

  1 jaar geleden
  Een mooi initiatief, echter het is de taak van de Gemeente een correct afvalbeleid te voeren en niet dat achterhaalde Diftar. 
 • Bert

  1 jaar geleden
  De rolcontainer is versmald omdat ouderen geen zware zakken kunnen dragen. Ben ik de enige die hoofdbrekens krijgt van dat  argument? Ouderen zouden dus afval opsparen omdat per zak betaald moet worden, en daarmee zou hun zak te zwaar worden. Daarom is de klep versmald, zijn de zakken verkleind en is ook de prijs per zak gehalveerd. Dat de gemeente niet kon bedenken dat met deze maatregel heef veel afval niet door de smalle ingang kan, is lachwekkend dom. En ouderen hebben ook hulp, familie en buren die hun afval kan weggooien toch?
 • Bert

  1 jaar geleden
  Uitleggen heeft geen zin. Veel mensen zijn tegen dit complexe afvalsysteem, en die houding verander je niet met meer informatie. Bovendien is grofvuil laten afvoeren veel te duur. 
 • Marco

  1 jaar geleden
  Niet de gemeente maar de meerderheid van de gemeenteraad wil dit. De gemeente voert alleen uit wat de hobby-politici opdragen. Vaak gespeend van enige kennis. Zo verspillen zij achteloos veel gemeenschapsgeld. 
 • Marco

  1 jaar geleden
  Het is belachelijk dat jij het afval zo aan denkt te bieden. Je bent immers verplicht om je afval te scheiden. Ik hoop dat je een vette boete hebt gekregen.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.