Volledig scherm
PREMIUM
Rini Storm bij Klein Mariëndaal. © Erik van 't Hullenaar

Klein Mariëndaal wil de boer op: ‘Als hier meer mensen komen, zien ze hoe fantastisch het is’

Hoeve Klein Mariëndaal wil meer onder de aandacht komen van bewoners, bedrijven en instellingen in omliggende Arnhemse wijken en Oosterbeek. Extra reuring kan daarbij helpen. 

De zorgboerderij met theeschenkerij breidt daarom onder meer uit met een knuffelweide met geiten, konijnen en, in de toekomst, aaibare kunekune varkens.

Burgemeester Ahmed Marcouch verricht komende zaterdag de opening.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Jan Markink en GroenLinkser moeten Arnhemse bestuurscrisis oplossen

    Jan Markink en GroenLink­ser moeten Arnhemse bestuurs­cri­sis oplossen

    ARNHEM - Er wordt toch een poging gedaan de crisis in het Arnhemse college van burgemeester en wethouders op te lossen. Dat is de uitkomst van het debat dat de gemeenteraad van Arnhem woensdagmiddag en -avond heeft gevoerd over de bestuurscrisis. De raad nam met 19 tegen 20 stemmen een motie van de VVD aan waarin is vastgelegd dat Gelders gedeputeerde Jan Markink en een nader te bepalen GroenLinkser een eerste verkenning gaan uitvoeren tot een oplossing.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.