Volledig scherm
De brandweer zag al snel dat de brand meeviel. © Jean-Marc Regelink/Persbureau Heitink

Kleine heidebrand snel geblust in Arnhem

ARNHEM - Er woedde zaterdagochtend een kleine brand op de Arnhemseheide. Door de droogte was de brandweer met tien wagens aanwezig en kon het snel geblust worden.

Rond 10.30 uur kreeg de brandweer de brandmelding van een voorbijganger. Deze dag dat er brand was op de heide aan de Hoenderloseweg. Door de grote droogte werd direct groots opgeschaald. De eerste auto gaf aan dat het meeviel en de brand werd snel geblust.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Jan Markink en GroenLinkser moeten Arnhemse bestuurscrisis oplossen

    Jan Markink en GroenLink­ser moeten Arnhemse bestuurs­cri­sis oplossen

    ARNHEM - Er wordt toch een poging gedaan de crisis in het Arnhemse college van burgemeester en wethouders op te lossen. Dat is de uitkomst van het debat dat de gemeenteraad van Arnhem woensdagmiddag en -avond heeft gevoerd over de bestuurscrisis. De raad nam met 19 tegen 20 stemmen een motie van de VVD aan waarin is vastgelegd dat Gelders gedeputeerde Jan Markink en een nader te bepalen GroenLinkser een eerste verkenning gaan uitvoeren tot een oplossing.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.