Bloemen voor de herdenkingsmonument voor Jan slachtoffer van de mishandeling in het spijkerkwartier. Arnhem
Volledig scherm
PREMIUM
Bloemen voor de herdenkingsmonument voor Jan slachtoffer van de mishandeling in het spijkerkwartier. Arnhem © Rolf Hensel

‘Klotegeintje van stel snotneuzen’ kostte Jan het leven, jonge pedojagers horen morgen straffen

,,Jan was geen monster op wie moest worden gejaagd”, zei de officier van justitie drie weken geleden. Dinsdag 4 mei horen vijf jonge pedojagers uit Arnhem en Rozendaal van de rechtbank hun straf voor de fatale mishandeling van de 73-jarige Jan in Arnhem.  

18 reacties

 • Fred Schuit

  1 week geleden
  @Ewoud, zo'n zelfde vent? Het is nooit gebleken of bewezen dat dit slachtoffer zich heeft vergrepen aan minderjarigen. Misschien ging hij op de afspraak in om de jongens te waarschuwen? Per slot van rekening heeft hij een arbeidsleven geleid in jongereneducatie.
 • Ewoud van de Wetering

  1 week geleden
  @Jack Hendriks. Ook mijn broertje was slachtoffer van zo'n zelfde vent. Zijn hele leven verwoest. Hij was uiteindelijk bouwkundig ingenieur. Maar stierf als junk. Zijn naam was Klaas. En waag het niet hem weer te censureren.
 • Mattie Veld

  1 week geleden
  @Jack Hendriks jij vindt het vast ook nog eens hele lieve jongens, sjonge sjonge...
 • Frans Bonnes

  1 week geleden
  @jack Hendriks: Er is tot nu toe geen enkel bewijs dat hij ooit iets "verkeerds" met jongeren gedaan heeft. Dus uw suggestie is misplaatst en volkomen onterecht. Waarom plaats u zo'n bericht, is het u doel om iemand waarvan na onderzoek door de autoriteiten niet vastgesteld is en ook nadat het in het nieuws kwam verder nooit aangifte gedaan is dat hij iets verkeerds zou hebben gedaan, door het slijk te halen. Jan is geheel ten onrechte door de daders als pedo aangezien.
 • wilma beek

  1 week geleden
  De namen van de snotneuzen onthouden en kijken hoesnel ze weer voor en rechter staan.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Play

  LIVE | Songfesti­val Aftelshow

 2. De Vijverberg, the day after: rellen richtten flink wat schade aan
  Play

  De Vijverberg, the day after: rellen richtten flink wat schade aan

Arnhem e.o.