Volledig scherm
PREMIUM
Het plein voor Dudok bij de Eusebiuskerk in Arnhem. Het gerucht gaat dat kooplieden in het bestuur van de Arnhemse warenmarkt die plaatsen aan zichzelf zouden hebben toegekend. ‘Absoluut onwaar’, reageren ze daar. © DG

Kooplieden in de clinch over plek op toekomstige Arnhemse warenmarkt

ARNHEM -  Marktkooplieden liggen met elkaar in de clinch over hun toekomstige standplaats op de toekomstige Arnhemse markt rond Kerkplein en Eusebiuskerk. ,,De bestuursleden van de Stichting Arnhemse Markten spelen elkaar de beste plekken toe”, stelt Susanne Willemsen van de ‘inloopkraam’ voor groente- en fruit op de zaterdagmarkt voor het Huis der Provincie. ,,Absoluut onwaar” reageert marktmanager Marc Schoonebeek namens het bestuur. ,,Er staat nog niets vast.”

Willemsen dreigt naar de rechtbank te stappen omdat het bestuur in haar ogen weigert om de deuren open te stellen voor ‘medezeggenschap’. Woedend stelt ze: ,,De marktkooplieden in het bestuur opereren op eigen houtje, zonder overleg.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.