Dansplezier in Freaky Piano Bar op de Korenmarkt in Arnhem: hen kan weer met coronatoegangsbewijs vanaf zaterdag 26 juni 2021.
Volledig scherm
PREMIUM
Dansplezier in Freaky Piano Bar op de Korenmarkt in Arnhem: hen kan weer met coronatoegangsbewijs vanaf zaterdag 26 juni 2021. © Khalid Oubaha Company/Sharon Hoeve

Korenmarkt maakt zich op voor
ongeremd dansen met toegangstest: ‘Dit wordt voor iedereen wennen’

ARNHEM Stappen en ongeremd dansen en feesten tot in de kleine uurtjes: het kan vanaf zaterdag weer in Nederland met coronatoegangstest. Op de Korenmarkt in Arnhem wagen zeker zes  pioniers zich aan de herrijzenis van het onbekommerde nachtleven: Aspen Valley, Freaky Piano Bar, Loft, Bar XO en Sportsbar 't Huys. De rest kijkt nog even de kat uit de boom en kiest voor borrelen op de anderhalve meter. 

7 reacties

 • Mies Gooyer

  1 maand geleden
  En wie trekt zich nergens wat van aan, Mattie? Je staat wel overal met je neus vooraan om te reageren, hopelijk houd je in het dagelijks leven iets meer afstand.
 • Mattie Veld

  1 maand geleden
  Inderdaad Mies, degenen die zich nergens wat van aantrekken kunnen beter thuisblijven.
 • Mies Gooyer

  1 maand geleden
  Ik volg nog maar weinig over corona gerelateerde berichten. Ik las 'toeganstest' en daar wilde ik wel wat over weten. Iemand zei me dat ik zonder vaccinatiebewijs nergens in kom. Maar dat is dus niet zo? Zou raar zijn dat je wel een drukke supermarkt in mag waar op iedere hoek mensen een theekrans houden en je moet vragen of je er aub langs mag. Maar dat je dus niet naar een feest/café/ bandje mag. Het zij zo. Geen reden voor mij om me daarvoor te vaccineren. Eerst meer onderzoek.
 • Louis Jansen

  1 maand geleden
  @ Dirk Peters. Je haalt mij de woorden uit de mond. Hoe denk je dat hij zoveel horeca zaken heeft opgekocht? Ik ken persoonlijk mensen die slechte ervaring hebben met deze uitbater en daar ook niet meer komen werken. Die hebben allang wat ander gevonden. Daarnaast is het bloedlink om alle registers op de Korenmarkt open te gooien. Dat gaat niet goed. Ik hoop dat ik ongelijk krijg.
 • G.J.W Wassink

  1 maand geleden
  Complete idioterie feesten met toegangstesten. Het lijkt erop dat veel Nederlanders al zo geïndoctrineerd zijn door de overheid dat ze toegangstesten al als normaal zien.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.