Een jongetje komt in de Arnhemse wijk Presikhaaf de nationale korpschef Henk van Essen een boks geven. ,,Wat wil je later worden?”, vraagt de hoogste landelijke politiebaas, in het bijzijn van burgemeester Ahmed Marcouch en jeugdhulpverlener Nabil El Malki.,,Architect.” Dat is een mooi beroep, beaamt Van Essen. ,,Jullie hebben ook een mooie beroep", zegt het jongetje.
Volledig scherm
PREMIUM
Een jongetje komt in de Arnhemse wijk Presikhaaf de nationale korpschef Henk van Essen een boks geven. ,,Wat wil je later worden?”, vraagt de hoogste landelijke politiebaas, in het bijzijn van burgemeester Ahmed Marcouch en jeugdhulpverlener Nabil El Malki.,,Architect.” Dat is een mooi beroep, beaamt Van Essen. ,,Jullie hebben ook een mooie beroep", zegt het jongetje. © Rolf Hensel

Korpschef Henk van Essen laat zich bijpraten over Arnhemse methode om kinderen uit de drugsmisdaad te houden

ARNHEM - Nationale korpschef Henk van Essen heeft zich donderdag uitgebreid laten bijpraten over de nieuwe aanpak van jeugdcriminaliteit in Arnhem. In een buurthuis in de wijk Presikhaaf werd hij in het bijzijn van burgemeester Ahmed Marcouch bijgepraat door jongerenwerkers, schooldirecteuren en politiemensen.

1 reactie

  • daniel natrop

    1 week geleden
    Weet je waar die blagen naar luisteren Rap!!! Dat is de oorzaak alleen maar drugs geweld en meer slechte dingen

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.