De Grote Schijn: beelden uit een eerdere editie in Rotterdam.
Volledig scherm
PREMIUM
De Grote Schijn: beelden uit een eerdere editie in Rotterdam. © Andreas Terlaak

Kritiek op avondfestival Grote Schijn in Park Zypendaal: ‘Funest voor de natuur’

ARNHEM - Het is onacceptabel als Park Zypendaal in Arnhem in oktober avondenlang het toneel is van een groot festival. De natuur zal daar te veel onder lijden. Dat vinden twee betrokken Arnhemmers die hopen dat het lichtjesfestijn Grote Schijn alsnog van de kalender gaat.

10 reacties

 • Ruud Berns

  2 weken geleden
  Ronnie en Robert, hebben jullie misschien ook argumenten?
 • Ewout Brocks

  2 weken geleden
  Leuk zo'n gemeente. Eerst ons park Gulden Bodem volledig onnodig leegkappen (goed voor de natuur .....) en nu in het park er naast een "festival" laten plaatsvinden door die geldgraaiers van mojo, nota bene met belastinggeld gefinancierd. Doe maar in het Gelredome, niet in ons mooie Zijpendaal.
 • Robert Elfferich

  2 weken geleden
  Overal kun je over zeiken. Zichzelf belangrijk maken.
 • A.N.M. (A3) ten Harkel

  2 weken geleden
  Zo af en toen een beetje extra licht kan een bos best wel tegen, als het daarna z'n rust maar weer krijgt. Doch: als dit kwetsbare bos hier niet tegen kan, kun je het beter kappen en herplanten.
 • Angela en Jos de Geest

  2 weken geleden
  Nergens wordt duidelijk wat de mogelijke schade zou kunnen worden. Daarnaast nergens wordt duidelijk wat Mojo doet om een eventuele schade te beperken en te herstellen. Als we nu eerst eens die vragen gaan beantwoorden en dan pas een initiatief de nek omdraaien. Laten we uitscheiden met de gemeente is niet meer een betrouwbare partner. Zeker oude politici die aan de wieg stonden van deze huidige gemeenteraad. Daarbij Arnhem kiest toch de gemeenteraad en wij zijn Arnhem.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.