Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Shutterstock

Kruising Batavierenweg-Matsersingel week lang dicht voor verkeer

ARNHEM - De kruising Batavierenweg-Burgemeester Matsersingel in Arnhem-Zuid is de hele week afgesloten zodat het weggedeelte kan worden voorzien van nieuw asfalt. 

De werkzaamheden beginnen maandagochtend in alle vroegte (om 6.00 uur) en duren naar verwachting tot vrijdagavond 18.00 uur, aldus de gemeente Arnhem. 

Weggebruikers worden tijdens het wegwerk omgeleid via de Brabantweg en de Burgemeester Matsersingel. Ook buslijn 331 wordt omgeleid. Halte ‘Viaduct Kroonse Wal’ komt daardoor tijdelijk te vervallen. 

De planning is onder voorbehoud, aldus de gemeente. Bij slecht weer kan het asfalteren meer tijd vergen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Jan Markink en GroenLinkser moeten Arnhemse bestuurscrisis oplossen

    Jan Markink en GroenLink­ser moeten Arnhemse bestuurs­cri­sis oplossen

    ARNHEM - Er wordt toch een poging gedaan de crisis in het Arnhemse college van burgemeester en wethouders op te lossen. Dat is de uitkomst van het debat dat de gemeenteraad van Arnhem woensdagmiddag en -avond heeft gevoerd over de bestuurscrisis. De raad nam met 19 tegen 20 stemmen een motie van de VVD aan waarin is vastgelegd dat Gelders gedeputeerde Jan Markink en een nader te bepalen GroenLinkser een eerste verkenning gaan uitvoeren tot een oplossing.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.