Koning Willem-Alexander bekijkt bij de opening van de Sonsbeek Beeldententoonstelling in 2016 'Pong', het pingpongkunstwerk van Louie Cordero (tweede van links) in Park Sonsbeek in Arnhem. Tweede van rechts tentoonstellingsdirecteur Tati Vereecken-Surawanda.
Volledig scherm
PREMIUM
Koning Willem-Alexander bekijkt bij de opening van de Sonsbeek Beeldententoonstelling in 2016 'Pong', het pingpongkunstwerk van Louie Cordero (tweede van links) in Park Sonsbeek in Arnhem. Tweede van rechts tentoonstellingsdirecteur Tati Vereecken-Surawanda. © Gerard Burgers

Kunstenaar claimt geld van Sonsbeek-expo Arnhem

ARNHEM - De Filipijnse kunstenaar Louie Cordero claimt dat hij nog duizenden euro's tegoed heeft van de organisatie van de Sonsbeek Beeldententoonstelling in 2016 in Arnhem. 

4 reacties

 • Anonymous

  5 jaar geleden
  Ik zou de kunstwerken  gelijk ophalen of ter plaatse kapot slaan ( het onbetaalde werk is tenslotte nog het bezit van de kunstenaar) als ik de kunstenaar was. Zelf heb ik ook wel eens werk teruggehaald. Ze denken zeker dat we van de lucht kunnen leven.
 • Nick

  5 jaar geleden
  Dat nog niemand de dubieuze rol van mevrouw Tati Vereecken-Surawanda in deze stichting heeft onderzocht. En dan gaat het niet alleen om de claim van deze kunstenaar, maar om meerdere malversaties. Maar deze charmante wolf in schaapskleren schijnt bij elke werkgever overal mee weg te komen...
 • Rinus

  5 jaar geleden
  Dat het werk contractueel eigendom zou zijn van Stichting Sonsbeek is een leugen. Er zijn namelijk nooit contracten door beide partijen ondertekent. En je kunt dan zeker geen werk van kunstenaars te verkopen zonder de toestemming van of overeenstemming met de kunstenaar. Het wordt tijd, dat de gemeente Arnhem dit onrecht recht zet.
 • Socrates3

  5 jaar geleden
  Er wordt nog steeds flink gepingpongt tussen partijen..

In samenwerking met indebuurt Arnhem