Lambert Jager neemt op Papendal de fijne kneepjes van het keepen door. ,,Vernederen werkt averechts. Wij coachen hier opbouwend."
Volledig scherm
PREMIUM
Lambert Jager neemt op Papendal de fijne kneepjes van het keepen door. ,,Vernederen werkt averechts. Wij coachen hier opbouwend." © Rolf Hensel

Lambert Jagers Keepersschool bestaat 25 jaar: ‘Vernederen werkt averechts’

ARNHEM - ,,Ik ben van het knuffelen”, grapt een keeperstrainer die twee oefenpoppen onder de arm draagt. Zoals iedere zondagochtend verzamelen zo’n zestig jonge keepers (van 7 tot 18 jaar) zich op een voetbalveld op sportcentrum Papendal.

  1. Hoorapparaat gelanceerd door afdoen mondkapje: ‘We hebben meer klanten die nu hun hoortoestel kwijt zijn’
    PREMIUM

    Hoorappa­raat gelanceerd door afdoen mondkapje: ‘We hebben meer klanten die nu hun hoortoe­stel kwijt zijn’

    GROESBEEK/NIJMEGEN/ARNHEM/CUIJK - Mondkapjes en hoorapparaten, het blijkt een ongelukkige combinatie. Het opzetten van een mondkapje wil nog wel lukken. Maar bij het afzetten gaat het mis. Meer dan eens wordt het vaak minuscule hoorapparaat gelanceerd. En zie het dan maar eens terug te vinden voordat het onder de wielen van een passerende auto plat wordt gereden of onder een winkelwagentje terecht komt.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Arnhem e.o.