Lammert de Vries, met echtgenote Sjoukje, is bereid van de nood een deugd te maken in Hotel Groot Warnsborn in Arnhem, als de situatie met betrekking tot de coronacrisis daar om vraagt.
Volledig scherm
PREMIUM
Lammert de Vries, met echtgenote Sjoukje, is bereid van de nood een deugd te maken in Hotel Groot Warnsborn in Arnhem, als de situatie met betrekking tot de coronacrisis daar om vraagt. © Cees Baars

Leeg hotel in Arnhem biedt zich aan als ziekenhuis: ‘Als de nood aan de man komt...’

ARNHEM - Het zijn bizarre tijden, met ongelofelijke scenario's. Misschien wel daarom komt hotelbaas Lammert de Vries met het idee zijn accommodatie ter beschikking te stellen als ziekenhuis.

De hotelier van Groot Warnsborn in Arnhem en van De Wereld in Wageningen heeft de deuren van zijn hotels gesloten nu alle boekingen zijn geannuleerd in verband met het coronavirus. Hij is trouwens niet de enige: ook hotel Haarhuis, tegenover station Arnhem Centraal, zit dicht. ,,Ik zit bijna veertig jaar in het vak, maar zoiets als dit heb ik nog nooit meegemaakt”, zegt De Vries.

Quote

Als de nood aan de man komt...

Lammert de Vries, Eigenaar hotel Groot Warnsborn Arnhem en hotel De Wereld Wageningen
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.