Volledig scherm
PREMIUM
Suzan van Bilt, accountmanager van Alvast, in de De Gruyterpassage in het Musiskwartier in Arnhem. ,,We zoeken voor de passage nog twee nieuwe huurders.” © Gerard Burgers

‘Leegstandsdokter’ Alvast pept Musiskwartier in Arnhem op

ARNHEM - ‘Leegstandsdokter’ Alvast pept het Musiskwartier in Arnhem op in tijden van tegenslag. Dat doet het bedrijf met de tijdelijke verhuur van winkelpanden aan starters voor een zacht prijsje. ,,We noemen het een vergoeding”, zegt accountmanager Suzan van Bilt. Ze is op zoek naar twee nieuwe huurders in de De Gruyterpassage.

Het Musiskwartier, ooit de achtertuin van Vroom en Dreesmann in betere tijden, zucht onder de crisis in winkelland. De ketens hebben het moeilijk, gaan failliet of zoeken een andere plek op om kleiner door te gaan.  ,,De recessie in de detailhandel is nog lang niet over", benadrukt Suzan van Bilt, terwijl ze enthousiast langs nieuwe winkels in de passage loopt. Voor Van Bilt is het glas altijd half vol. Zij ziet kansen waar somber gestemde zielen  beren op de weg zien. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.