Leendert Douma heeft zes weken in coma gelegen met corona. ,,Ik ben een paar keer bijna het hoekje om gegaan. Artsen stonden met de handen in het haar.”
Volledig scherm
PREMIUM
Leendert Douma heeft zes weken in coma gelegen met corona. ,,Ik ben een paar keer bijna het hoekje om gegaan. Artsen stonden met de handen in het haar.” © Rolf Hensel

Leendert lag zes weken in coma door corona. ‘Licht ging pas in 2021 weer aan’

ARNHEM - De ene coronapatiënt is de andere niet. Arnhemmer Leendert Douma (51) lag ruim zes weken in coma. En ging, zoals hij het zelf zegt, bijna het hoekje om. ,,Ze wisten niet wat ze met me aan moesten.”

4 reacties

 • jan van otten

  2 jaar geleden
  Erg voor deze meneer, en dat hij maar snel op mag knappen, maar wordt eerlijk moe van dit soort verhalen. Krijgen we dit soort verhalen ook over rokers,drinkers,hardrijders enz enz? Corona moeten we wel serieus nemen maar dit soort berichten zijn er om mensen angstig te maken, mensen pas je gewoon beetje aan en ga leven!! Gooi de boel open met wat aanpassingen, we gaan allemaal keertje dood, en corona gaat echt niet weg.
 • w gussinklo

  2 jaar geleden
  Veel mensen o.a. de"wappies" worden door deze interviews heel misschien toch bewuster van wat er ook met hun KAN gebeuren bij covid besmetting
 • Mark Keuben

  2 jaar geleden
  Momenteel zijn er al dik 20.000 ex coronapatienten die langdurige klachten over houden aan het virus, zowel jong als oud. Die klachten zijn niet mals. Dus Corona is niet zomaar een griepje. Ik praat uit ervaring en gun niemand deze ellendige nasleep. Wees voorzichtig en denk er niet te licht over.
 • Joris Goedbloed

  2 jaar geleden
  Deze meneer heeft veel geluk gehad. Helaas zijn er veel ziekten waar mensen dagelijks enorme complicaties ervaren. Vraag me ook af welk redactie besluit ten grondslag ligt om dit verhaal op deze wijze te publiseren alszou deze situatie kenmerkend zijn voor Corona. Gelukkig is dit een uitzonderlijke situatie geweest. De meeste mensen hebben deze complicaties niet en hebben Corona zonder veel problemen doorstaan.

In samenwerking met indebuurt Arnhem