Volledig scherm
Foto ter illustratie. © AD

Leerling Beekdal Lyceum Arnhem ernstig gewond tijdens schoolreis naar Bordeaux

ARNHEM - Een leerling van het Beekdal Lyceum in Arnhem is tijdens een schoolreis naar Bordeaux ernstig gewond geraakt in een zwembad. De leerling ligt in een ziekenhuis in Bordeaux.

De overige leerlingen van de vierde klas van het Beekdal Lyceum keren eerder terug naar huis. Dat schrijft rector Niels van der Graaff van het Arnhemse Beekdal Lyceum in een brief aan de ouders van de school. 

,,We zullen ouders nader berichten over het moment van terugkeer en de manier waarop we dan voor de leerlingen, de ouders en de reisleiding klaar staan”, schrijft Van der Graaff. 

Wat er precies met de leerling is gebeurd is nog niet duidelijk. Van der Graaff laat desgevraagd wel weten dat het om een eenzijdig ongeval gaat. Er zijn geen andere personen bij betrokken geweest.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.