Winkelhuis op de hoek van de Roggestraat en de Bovenbeekstraat bij het Land van de Markt in Arnhem, op de plek waar nu een moderne winkel van Sting staat. Het winkelhuis is een ontwerp van architect J.C. Eich en gebouwd door de firma Mulder en Van Wessem in 1912. De foto dateert uit 1971, kort voor de afbraak.
Volledig scherm
PREMIUM
Winkelhuis op de hoek van de Roggestraat en de Bovenbeekstraat bij het Land van de Markt in Arnhem, op de plek waar nu een moderne winkel van Sting staat. Het winkelhuis is een ontwerp van architect J.C. Eich en gebouwd door de firma Mulder en Van Wessem in 1912. De foto dateert uit 1971, kort voor de afbraak. © Gelders Archief

Lofzang op de scheppers van Arnhem en de villadorpen Oosterbeek en Velp

ARNHEM - Vanaf de achttiende eeuw tot 1965 hebben ruim 850 architecten hun sporen achtergelaten in Arnhem, Oosterbeek en Velp. Ruim 120 van hen hebben een plek gekregen in een nieuw en rijk geïllustreerd standaardwerk voor gerenommeerde plaatselijke historici en deskundigen. 

In samenwerking met indebuurt Arnhem

  1. Stefan redde het leven van een klasgenootje
    Play

    Stefan redde het leven van een klasgenoot­je

  2. Scooterrijder zwaargewond na aanrijding met shovel in Tiel
    Play

    Scooterrij­der zwaarge­wond na aanrijding met shovel in Tiel

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Arnhem e.o.